Toont alle 15 resultaten

OVERIGE CATEGORIEËN

Schönox

Schönox staat bekend om zijn kwalitatieve bouw- en renovatie producten. In 2013 is Schönox overgenomen door Sika. Door de vele jaren ervaring van Sika op het gebied van chemie, heeft Schónox grote stappen kunnen maken in de bouwmarkt zowel innovatief als kwalitatief. Schönox levert een grote assortiment aan producten, zoals egalisatiemiddelen, tegellijmen, reparatiemortels en vochtschermen.

Ontdek het uitgebreide Schönox-assortiment bij RBMB.NL

Als je op zoek bent naar hoogwaardige ondervloeren, dan is Schönox zeker een merk om te overwegen. Staat bekend om haar innovatieve en betrouwbare producten die een solide basis vormen voor elke vloer. Bij RBMB.NL vind je een uitgebreid assortiment producten, zodat je altijd het juiste product vindt voor jouw vloerproject.

Betrouwbaarheid en kwaliteit voor jouw vloer

Schönox biedt een breed scala aan producten, waaronder reparatiemortel, gips egaline en diverse primers en egalisatiemiddelen. Deze producten zijn speciaal ontworpen om je te helpen bij het realiseren van een perfecte ondervloer, ongeacht het type vloer dat je wilt plaatsen.

Vind het perfecte Schönox-product bij RBMB.NL

Bij RBMB.NL vind je een ruim aanbod van producten, zodat je altijd het juiste kunt vinden voor jouw specifieke vloerproject. Zo bieden we onder andere RM reparatiemortelKH FixHP Rapid, en nog veel meer.

Een mooie vloer begint bij een goede ondervloer

Een goede ondervloer is essentieel voor het realiseren van een duurzame en mooie vloer. Met het uitgebreide assortiment producten bij RBMB.NL ben je verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden en ontdek hoe Schönox jou kan helpen bij het creëren van de perfecte basis voor jouw droomvloer.