Incl BTW

Over ons

Welkom bij RBMB vloeren en wanden, uw specialist en groothandel in vloer- en wandproducten.

RBMB is opgericht in 2015, ter uitbreiding van onze legservice. RBMB gelooft in de kracht van kwaliteit, passie en vakmanschap. Dat geldt voor het uitgebreide assortiment producten dat wij aanbieden, de diensten die wij verlenen, de vakkundigheid van ons gepassioneerde team, de projecten die wij opleveren, maar dat geldt net zo goed voor onze aanpak en communicatie. Afspraak is afspraak, wij realiseren wat we zeggen en doen net dat stapje extra om uw verwachtingen te overtreffen.

Met ruim 30 jaar ervaring als vloerleggers hebben wij al tal van zelfklussers en professionals door heel Nederland verrast met onze mogelijkheden om het interieur te verfraaien.

Wij doen geen concessies aan kwaliteit, nooit. Wij leveren een resultaat waar we trots op zijn en zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent. Daarom garanderen wij 100% klanttevredenheid op onze geleverde producten en diensten. Dat gaat verder dan enkel de standaard leveranciersgarantie. In ons magazijn hebben wij een eigen testruimte, zodat we bij gebreken de producten altijd zelf kunnen testen.

Inspiratie en advies vormen bij ons de basis voor de vernieuwing van uw woon- of bedrijfsruimte. Wij geven u maatwerk advies bij het maken van een persoonlijke keuze waar u echt blij van wordt en bieden u de zekerheid van de beste koop.

Bij RBMB komt verbinding samen. Wij staan voor u klaar om met onze producten en diensten uw interieur een unieke touch te geven.

Tot ziens bij RBMB!

Snelle verzendservice: direct uit voorraad leverbaar

Bij RBMB zijn alle producten direct uit voorraad leverbaar. Hierdoor kunnen wij u een snelle verzendservice garanderen. Bestelt u op werkdagen voor 12 uur? Dan heeft u uw producten de volgende dag in huis!

Oog voor duurzaamheid

Bij RBMB staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Dat ziet u terug in onze bedrijfsvoering. Zo recyclen wij onder meer alle dozen en plastic, hergebruiken we verpakkingsmateriaal om pakketten te versturen en selecteren wij duurzame producten. Die producten zoeken wij in Nederland, om te besparen op transportkosten.

Eigen legservice

Naast het geven van advies over vloer- en wandproducten die perfect aansluiten op uw toepassing, bieden wij een legservice door heel Nederland aan. Vloeren leggen is ambachtelijk handwerk. Een mooie vloer is pas echt een blikvanger als deze ook goed wordt verwerkt tot een fraai eindresultaat.

Winkelwagen