Resultaat 1–15 van de 24 resultaten wordt getoond

OVERIGE CATEGORIEËN

Mortel

Mortel is een toepassing die bouwstenen, zoals bakstenen en betonblokken verbindt. Het fungeert ook als afdichtingsmiddel, vult gaten en egaliseert oppervlakken. Onderaan vind je een overzicht van elke mortelsoort met zijn functie zodat je precies weet welke je nodig hebt.

Bij RBMB.NL vind je verschillende soorten mortel. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende mortelsoorten die wij aanbieden.

Reparatiemortel: is een bouwmateriaal gebruikt voor herstelwerkzaamheden. Het vult gaten en scheuren in beton en metselwerk en hecht snel en stevig.

Uitvlakmortel : maakt oppervlakken en oneven heden vlak. Dit is nodig voor Zo krijg je een perfecte ondergrond voor je afwerking.

Voegmortelvul je tegelvoegen mee. Het maakt het tegelwerk op zowel wanden als vloeren af. Het resultaat is waterdicht en slijtvast.

Epoxyvoegmiddel: is een tweecomponenten product voor het voegen van tegels. Het is uitermate bestand tegen chemicaliën en vocht, en is daardoor ideaal voor badkamers en keukens. Dankzij zijn harde structuur voorkomt het ook de groei van schimmels.

Tegelvoegmiddelis een essentieel materiaal voor het afwerken van tegelwerk. Het vult de ruimte tussen de tegels, zorgt voor een nette uitstraling en verhoogt de waterdichtheid van het oppervlak. Dit product is verkrijgbaar in verschillende kleuren om te matchen met de tegels.

ZandcementZandcement is een mengsel van zand, cement en water, veel gebruikt voor het maken van dekvloeren. Het zorgt voor een gladde, egale basis voor vloerbedekking en kan ook oneffenheden in betonnen vloeren corrigeren. Zijn stevigheid en duurzaamheid maken het een ideale keuze.

Welk gereedschap heb je nodig ?

Het gereedschap varieert per mortelsoort en klus. Je hebt meestal een emmer, een troffel, een mixer en beschermende uitrusting nodig. Ook is het belangrijk om de juiste hoeveelheid water voor het mengen van de mortel te hebben. Bij het aanbrengen van de mortel is precisie cruciaal. Neem dus je tijd en werk zorgvuldig.

Kom je er niet uit of wil je meer informatie en hulp bij het vinden van de juiste mortel voor je project? Dan kun je contact opnemen met onze klantenservice voor advies op maat.Of je kunt langskomen bij ons.