Schönox KH Fix 5kg (voorheen VD Fix)

 66,38 incl.BTW |  54,86 ex.BTW

  • Verwerkingstemperatuur niet onder +5° C tot +30° C
  • Droogtijd ca. 1 uur
  • Verbruik ca. 150-200 g/m²
  • Houdbaar 1 jaar
  • Giscode D1 – oplosmiddelvrije dispersielijmen/-voorstrijmiddelen
  • Emicode EC 1 PLUS: zeer emissie-arm PLUS

Levertijd 1-2 werkdagen

Beschrijving

Schönox KH Fix 5kg is een oplosmiddelvrije kunsthars-hechtdispersie die gebruikt wordt op minerale ondergronden. Het wordt gebruikt om te dienen als vochtbescherming, maar zorgt ook voor een verbeterde hechting en zuigvermindering. De kunsthars-hechtdispersie is gebruiksklaar, wat betekent dat u het direct kunt beginnen met het voorbehandelen van uw cement- of gipsgebonden ondergronden. Ook is het product zowel binnen als buiten te gebruiken.

Het mengsel is met name geschikt als grondering voor ondergronden die calciumsulfaat gebonden zijn, zoals bijvoorbeeld anhydriet, bij een korte droogtijd. Echter kan het ook gebruikt worden als voorstrijk en voor het maken van een aanbrandlaag. De droogtijd van het product is circa 1 uur, echter kan dit verschillen. Hier dient u dan ook altijd goed op te letten.

Het product verbruikt ongeveer 150-200 gram per vierkante meter. Dit betekent dat u met 5 kilogram genoeg heeft voor ongeveer 20-25 vierkante meter. Houd rekening met de omgevingstemperatuur waarin u werkt; zowel de verwerkings- als ondergrondtemperatuur mag niet lager zijn dan 5 graden.

Hoe gebruik je Schönox KH Fix?

Voor gebruik dient u de dispersie goed door te roeren of te schudden. Wanneer u het mengsel vervolgens aan wilt brengen, dient u dit te doen op een droge ondergrond. Breng het onverdund aan met een fijnporige rol en zorg ervoor dat dit gelijkmatig wordt gedaan om plasvorming te voorkomen. Wanneer u gereedschappen gebruikt dient u deze direct na gebruikt met water te reinigen.

Ook is het belangrijk dat u de Schönox KH Fix droog en vorstvrij bewaard. De ongeopende verpakking is een jaar houdbaar, maar wanneer u een aangebroken verpakking heeft dient u deze goed af te sluiten en op korte termijn weer te gebruiken.

Voor meer informatie over het product klik hier!

Extra informatie

Gewicht 5 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Schönox KH Fix 5kg (voorheen VD Fix)” te beoordelen