Filter

Quartzline

Quartzline is een toonaangevende producent van hoogwaardige afwerkmaterialen voor vloeren en wanden. Het bedrijf is gevestigd in Nederland en levert haar producten wereldwijd. De gietvloeren en betonlook vloeren van Quartzline zijn van uitstekende kwaliteit en worden geproduceerd met behulp van geavanceerde technieken.

Het assortiment

RB&MB is trots om zichzelf als officiële dealer van Quartzline te presenteren. Dit betekent dat we exclusieve toegang hebben tot het assortiment en hun producten kunnen aanbieden aan onze klanten. Het assortiment omvat een breed scala aan gietvloeren en betonlook vloeren, variërend van moderne en strakke designs tot meer traditionele en klassieke vloeren.  De producten zijn ideaal voor zowel residentiële- als commerciële toepassingen. Of je nu op zoek bent naar een vloer voor je woonkamer, keuken, kantoor of showroom, de fabrikant heeft een oplossing voor elke ruimte. Hun vloeren en wanden afbouwmaterialen zijn niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

Quartzline kopen bij RBMB.nl

Als officiële dealer van Quartzline biedt RB&MB deskundig advies en ondersteuning bij het kiezen van de juiste vloer voor jouw project. We hebben jarenlange ervaring in de afbouwsector en kunnen onze klanten voorzien van uitgebreide kennis en expertise. Daarnaast bieden we ook een scala aan andere afbouwproducten en -materialen, zodat je bij ons alles kunt vinden wat je nodig hebt voor jouw project.
"]