Bij RB&MB streven we ernaar om ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent met uw aankopen. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met een product dat u bij ons heeft gekocht, kunt u gebruikmaken van ons retourbeleid om het product te retourneren of te ruilen.

Herroepingsrecht

U heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst van uw product(en) zonder opgave van reden te annuleren. Dit staat bekend als het herroepingsrecht. Binnen deze periode van 14 dagen kunt u het product aan ons retourneren.

Retourvoorwaarden

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet het product aan de volgende voorwaarden voldoen:

 1. Het product moet in de originele staat en verpakking worden geretourneerd.

 2. Alle meegeleverde toebehoren moeten worden geretourneerd.

 3. Maatwerkproducten zijn uitgesloten van retournering, aangezien deze specifiek volgens uw specificaties zijn vervaardigd.

Retourproces

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht en een retourzending te initiëren, kunt u contact met ons opnemen via e-mail op info@rbmb.nl. We zullen u voorzien van verdere instructies over hoe u uw product kunt retourneren.

Houd er rekening mee dat de kosten voor het retourneren van het product voor uw eigen rekening zijn.

Terugbetaling

Na ontvangst van het geretourneerde product in goede staat zullen wij uw volledige orderbedrag, inclusief verzendkosten, terugstorten op uw rekening. De terugbetaling zal plaatsvinden via dezelfde betaalmethode als de oorspronkelijke transactie. Als u wilt dat de terugbetaling via een andere betaalmethode wordt verwerkt, kunnen we dit in veel gevallen voor u regelen.

Let op: we behouden ons het recht voor om een terugbetaling te weigeren totdat de geretourneerde goederen door ons zijn ontvangen.

Retourzending regelen

U kunt uw geretourneerde producten zelf afleveren op ons adres:

RB&MB Vloeren & Wanden Ringvaartweg 4-1 1948 PE Beverwijk

Als u wilt dat RB&MB een retourzending voor u regelt, gelden de volgende prijzen (exclusief btw):

Voor Nederland

 • Pallets < 250 kg € 48,00
 • Pallets < 500 kg € 49,59
 • Pallets < 750 kg € 53,72
 • Pallets < 1000 kg € 57,85
 • Pallets < 1150 kg € 70,25
 • Pallets < 1400 kg € 78,51
 • Pallets < 1650 kg € 86,78
 • Pallets < 1900 kg € 95,04
 • Pallets < 2150 kg € 103,31
 • Pallets < 2400 kg € 111,57
 • Pallets < 2650 kg € 119,83
 • Etc …

Voor België

Neem contact met ons op voor retourzendingen vanuit België.

Houd er rekening mee dat:

 1. De retourzending alleen op werkdagen kan worden afgehaald tussen 08:00 uur en 18:00 uur.

 2. De retourzending via ons contactformulier moet worden aangevraagd. Zodra we het formulier hebben ontvangen, plannen we de retourzending in.

 3. U ontvangt de verwachte dag van afhaling. Vanwege de transportplanning van een externe partij kunnen we pas op de ochtend van afhaling een tijdsindicatie geven.

 4. Zorg ervoor dat de pallet klaarstaat voor afhaling en dat deze los staat van objecten die de chauffeur kunnen hinderen. De pallet moet voor transport waterdicht zijn verpakt.

 5. Als de pallet niet klaarstaat op de afgesproken dag van afhaling, als de chauffeur wordt gehinderd of als er andere zaken buiten onze controle of uw controle zijn waardoor de zending niet kan worden afgehaald, zullen we alle extra kosten aan u doorberekenen.

Houd er rekening mee dat retourzendingen zonder ordernummer niet in behandeling worden genomen. RB&MB is niet verantwoordelijk voor verlies van geretourneerde goederen of schade aan producten tijdens het transport.

Als u nog vragen heeft over ons retourbeleid, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@rbmb.nl. We staan klaar om u te helpen.