Toont alle 15 resultaten

OVERIGE CATEGORIEËN

Knauf

Ben je opzoek naar Knauf producten? Dan ben je bij RBMB.NL op het goede adres. Wij zijn de dealer van Knauf in de Benelux, en hebben een uitgebreide assortiment aan Knauf producten. Bij RBMB.nl kan je niet alleen terecht voor de aanschaf van bouwmaterialen maar ook voor professioneel advies.

Knauf is opgericht in het jaar 1932 door Karl Knauf en Anton Knauf. In het plaatsje Iphofen in Duitsland werden de eerste bouwmaterialen zoals gipsplaten de fabriek uitgerold. Met nu 150 verkooppunten is Knauf een wereldleider op het gebied van bouwmaterialen.

Knauf-producten bij RBMB.NL: Creëer je droomruimte

Knauf, een toonaangevend merk op het gebied van bouwmaterialen en -oplossingen, biedt hoogwaardige producten voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Bij RBMB.NL zijn we trots op ons uitgebreide assortiment Knauf-producten, waarmee je eenvoudig je droomruimte kunt creëren!

Ontdek de veelzijdigheid van Knauf

Knauf’s indrukwekkende assortiment bestaat uit alles wat je nodig hebt om je project tot een succes te maken. Van afwerkpleisters tot voegenvullers, je vindt het allemaal bij RBMB.NL. Met zoveel opties is het gemakkelijker dan ooit om je muren en plafonds te transformeren, en je woning precies zo te maken als jij wilt.

Kies voor kwaliteit en gebruiksgemak

Knauf-producten zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Of je nu kiest voor de kant-en-klare FinishPasta of de veelzijdige Fix & Finish, je zult merken dat deze producten eenvoudig aan te brengen zijn en je project soepel verloopt. Geef je muren en plafonds de afwerking die ze verdienen, en geniet van het prachtige resultaat.

Creëer je droomruimte met vertrouwen

Bij RBMB.NL begrijpen we hoe belangrijk het is om vertrouwen te hebben in de materialen die je gebruikt. Daarom bieden we alleen de beste producten aan, zodat jij je kunt concentreren op het creëren van je droomruimte. Je zult versteld staan van wat je kunt bereiken met deze geweldige producten.