Toont alle 12 resultaten

Kreisel Gruntolit-W 301 voorstrijk 5L

  10,32 Excl. BTW  9,29 Excl. BTW

Op voorraad

OVERIGE CATEGORIEËN

Universele voorstrijk

Universele voorstrijk is een belangrijk onderdeel bij het aanbrengen van wand- of vloerafwerking. Het is een speciale vloeistof die je aanbrengt op de ondergrond voordat je begint met het aanbrengen van bijvoorbeeld tegellijm, stucmateriaal of egaline. Maar wat is het nu precies, wat zijn de voordelen en waar kun je het bestellen bij RBMB.NL?

Wat is voorstrijk?

Voorstrijk is een primer die speciaal is ontwikkeld om te zorgen voor goede hechting aan de ondergrond. Het is een vloeistof die je aanbrengt op de wand, vloer of plafond en die ervoor zorgt dat de volgende afwerking zich beter kan verspreiden. Daarnaast zorgt het ook voor een betere hechting van de tegels, egaline of uitvlakmortel. Het is geschikt voor verschillende ondergronden zoals beton, cement, gipsplaten en gipsblokken.

Universele voorstrijk bestellen bij RBMB.nl

Bij RBMB.NL kun je verschillende soorten voorstrijk bestellen, zoals Atlas Uni-Grunt voorstrijk snel, Eurocol 044 Europrimer Multi en Quartzline Primer Universal. Afhankelijk van je wensen en eisen kun je een geschikte voorstrijk uitkiezen die past bij jouw project.