Toont alle 9 resultaten

OVERIGE CATEGORIEËN

Uitvlakmortel

Uitvlakmortel is een product welke een belangrijke rol speelt in de bouwsector. Het wordt gebruikt om oneffenheden en gaten in oppervlakken zoals wanden, plafonds en vloeren uit te vlakken en te herstellen. Het is mogelijk om onze producten te gebruiken om sleuven van vloerverwarming te dichten voordat egaline wordt aangebracht. Bij RBMB.nl hebben we een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige mortel die geschikt zijn voor verschillende toepassingen.

Toepassingen

Onze uitvlakmortel is verkrijgbaar in verschillende varianten, waaronder cementgebonden en gipsgebonden producten. Cementgebonden uitvlakmortel biedt uitstekende hechting en kan worden gebruikt op verschillende ondergronden, zoals beton, steen, en cementpleisterwerk. Gipsgebonden uitvlakmortel is daarentegen zeer geschikt voor het vullen van gaten en scheuren in gipsplaatwanden en -plafonds. Naast de traditionele producten bieden we ook flexibele varianten aan die geschikt is voor binnen- en buitentoepassingen. Deze flexibele mortel biedt extra flexibiliteit en hechting, wat het ideaal maakt voor het repareren van scheuren en gaten in oppervlakken die onderhevig zijn aan beweging, zoals betonnen vloeren. Onze producten zijn gemakkelijk aan te brengen en drogen snel op. Na het drogen kan het worden geschuurd om een glad oppervlak te creëren voor verdere afwerking. Ze zijn geschikt voor zowel professionele als doe-het-zelf toepassingen en bieden een uitstekende afwerking.

Uitvlakmortel bestellen bij RBMB.nl

Bij RBMB.nl streven we ernaar om onze klanten de beste producten en service te bieden. Onze mortel zijn van de hoogste kwaliteit en worden geleverd tegen een concurrerende prijs. We bieden ook een snelle levering en een uitstekende klantenservice om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankoop. Bestel vandaag nog bij RBMB.nl en profiteer van onze scherpe prijzen en uitstekende service.