Enig resultaat

Filter op prijs

Kreisel 111 Pasta Tegellijm 7KG

  14,45 Excl. BTW  13,01 Excl. BTW

Op voorraad

OVERIGE CATEGORIEËN

Pastalijm

Pastalijm is een kant-en-klare tegellijm die direct uit de verpakking kan worden gebruikt zonder dat er nog water of andere stoffen aan toegevoegd hoeven te worden. Het is een zeer sterke lijm die geschikt is voor het leggen van verschillende soorten tegels op diverse ondergronden zoals beton, cement, gipsplaten en stucwerk.

De voor- en nadelen

Een van de grootste voordelen van deze lijmsoort is dat het direct uit de verpakking gebruikt kan worden en dus geen mengsel nodig heeft. Hierdoor is het eenvoudig in gebruik en bespaar je tijd en moeite. Bovendien is de lijm erg sterk en hecht het goed aan verschillende ondergronden. Daarnaast droogt het snel en kan het gebruikt worden voor zowel wand- als vloertegels. Deze lijm is minder geschikt voor het leggen van grote en zware tegels. De prijs ervan is over het algemeen duurder dan poedertegellijm. Of je poedertegellijm of pastalijm moet gebruiken hangt af van de grootte en het gewicht van de tegels. Bij grote en zware tegels is poedertegellijm over het algemeen beter geschikt omdat het sterker is. Ook is poedertegellijm goedkoper. Pastalijm is daarentegen weer eenvoudiger in gebruik en droogt sneller dan poedertegellijm.

Pastalijm bestellen bij RBMB.nl

Bij RBMB.NL hebben we een breed assortiment aan tegellijmen, waaronder pastalijm. Ons aanbod is geschikt voor verschillende toepassingen en kan gebruikt worden op diverse ondergronden. Wij bieden verschillende merken en verpakkingen aan, zodat je altijd de juiste lijm kunt vinden voor jouw klus. Onze producten zijn eenvoudig online te bestellen en worden snel bij je thuis geleverd. Neem gerust een kijkje in ons assortiment en vind de lijm die past bij jouw project.