Toont alle 7 resultaten

OVERIGE CATEGORIEËN

Voorstrijk niet zuigende ondergrond

Voorstrijk is een belangrijk onderdeel van het proces van het leggen van een vloer. Wanneer de ondergrond niet-zuigend is, kan voorstrijk voor niet-zuigende ondergrond de perfecte oplossing zijn om ervoor te zorgen dat de egaline of tegels goed hechten aan de ondergrond en er geen problemen ontstaan met betrekking tot hechting en duurzaamheid. Deze voorstrijk wordt gebruikt om de ondergrond voor te bereiden en ervoor te zorgen dat de aangebrachte laag beter hecht aan de vloer.

Het verschil tussen voorstrijk en primer

Het verschil tussen primer en voorstrijk kan soms verwarrend zijn. Primer is een product dat wordt gebruikt om een hechtingslaag te creëren tussen de ondergrond en de vloerafwerkingslaag, terwijl voorstrijk een product is dat wordt gebruikt om de zuigkracht van de ondergrond te verminderen, wat resulteert in betere hechting van de aangebrachte laag. In tegenstelling tot primer, die wordt gebruikt om een extra hechtingslaag te creëren, wordt voorstrijk gebruikt om de porositeit van de ondergrond te verminderen. Sommige speciale voorstrijksoorten kunnen ook worden gebruikt als sealer om ervoor te zorgen dat er geen vloeistof in de ondergrond kan doordringen.

Welke voorstrijk heb ik nodig?

Bij RBMB.nl vind je verschillende soorten voorstrijk voor de niet-zuigende ondergrond. Deze producten zorgen ervoor dat de ondergrond goed voorbereid is op het leggen van de egaline of tegels, en het materiaal goed hecht aan de vloer.

  • De Atlas Grunto-Plast Quartz primer is een universele voorstrijk die geschikt is voor het voorbereiden van niet-zuigende ondergronden, zoals tegels, oude tegels, metalen ondergronden en kunststof. Het product kan worden aangebracht met een roller, kwast of spuit en heeft een droogtijd van ongeveer 24 uur.
  • De Ardex P4 Ready Quartz Primer is geschikt voor het leggen van tegels over bestaande tegels. Het product heeft een korte droogtijd van slechts 30 minuten en kan worden aangebracht met een kwast of roller.
  • Schönox SHP is een epoxy-gebaseerde primer die geschikt is voor ondergronden zoals beton, anhydriet, oude tegels en metalen. Het product heeft een droogtijd van ongeveer 12 uur en kan worden aangebracht met een roller of kwast.
  • De Eurocol 070 Europrimer Fill is een snelwerkende vulprimer die geschikt is voor niet-zuigende ondergronden zoals tegels, anhydrietvloeren en oudere cementdekvloeren. Het product heeft een droogtijd van slechts 30 minuten en kan worden aangebracht met een roller, kwast of spuit.

Voorstrijk niet-zuigende ondergrond bestellen bij RBMB.nl

Bij RBMB.nl kun je terecht voor voorstrijk voor niet-zuigende ondergrond. Of je nu tegels gaat leggen over bestaande tegels of een betonnen ondergrond hebt die voorbereid moet worden, we hebben de juiste voorstrijk voor jou. Onze producten zorgen voor een goede hechting van de lijm en verminderen de zuigkracht van de ondergrond, waardoor je verzekerd bent van een duurzame en stabiele vloer. Bestel nu jouw voorstrijk voor niet-zuigende ondergrond en andere vloerproducten bij RBMB.nl en profiteer van onze ruime selectie en scherpe prijzen. Ons deskundige team staat altijd voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste producten voor jouw specifieke behoeften.