Sale

Atlas Uni-Grunt voorstrijk snel 5KG/10KG

 14,99 33,49

  • Sneldrogende voorstrijk
  • Dun vloeibaar
  • Optimale hechting
  • Gebruiksklaar
  • Vermindert zuiging van ondergrond
  • Droogtijd 15 min/ 2 uur

Voor 12:00 besteld, volgende werkdag in huis!

10 KG
10 KG
5 KG
5 KG
Wissen

Beschrijving

De Atlas Uni-Grunt is een snelwerkende voorstrijk welke geschikt is voor zuigende ondergronden. In principe kan de volgende bewerking al na 15 minuten voor gipsproducten en tegellijmen, en na 2 uur voor cementvloeren en egaline. Echter is dit wel afhankelijk van de luchtvochtigheid en de temperatuur. De voorstrijk dringt diep door in de ondergrond waardoor de hechting versterkt wordt. Nadat het product is opgedroogd, is deze kleurloos. 

Gemiddeld ligt het verbruik tussen de 0,05-0,2 kilogram per één vierkante meter. Echter is het verbruik wel sterk afhankelijk van de zuiging van de ondergrond. Het kan dus mogelijk zijn dat er meer verbruikt wordt dan het gemiddelde. Voor een niet zuigende betonvloer, oude tegellagen en hout kun je Atlas Grunto Plast hechtprimer gebruiken.

Hoe gebruik je de Atlas Uni-Grunt?

Het is belangrijk dat de ondergrond vrij is van vettigheid en stof, daarnaast moet de ondergrond ook droog zijn. Wanneer er loszittende delen aanwezig zijn, dienen deze verwijderd te worden voordat de voorstrijk aangebracht wordt. De Atlas Uni-Grunt hoeft niet verdund te worden en kan dus direct worden aangebracht. Dit doe je het beste met een blokkwast of roller. Zorg er hierbij uiteraard wel voor dat alles goed geraakt wordt. 

GEWICHT 5 kg
VLOEREN MET VLOERVERWARMING

Ja

ANHYDRIET VLOEREN

Atlas Uni-Grunt Plus aanbevolen

BESTAAND TEGELWERK

Atlas Grunto Plast aanbevolen

GIPS

Atlas Uni Grunt Plus aanbevolen

GIPSPLATEN

Ja

YTON WANDEN

Ja

KALKZANDSTEENBLOKKEN

Ja

ZANDCEMENT VLOEREN

Ja

Extra informatie

Gewicht 5 kg
Gewicht

10 KG, 5 KG

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Atlas Uni-Grunt voorstrijk snel 5KG/10KG” te beoordelen